Köp – Juli 2 av 7

green-button-buy

Andra köpet skedde samma dag som första köpet och de följande 5st. Jag köpte 7st olika aktier första dagen. Inte helt optimalt, men jag ville snabbt påbörja min resa.

Köpte 200st Sampo A som kommer att ge mig en årlig utdelning på: 390Eur

Även denna hittade jag på: http://www.snaljapen.se. Olle skriver följande om bolaget: Bolaget bakom IF-försäkringar. Har kommit ner en del i pris på sistone och jag blir mer och mer sugen på att öka. Jag köpte senast i förra veckan!

Utan att läsa på mig mer slog jag till! Är jag för riskbenägen? Kan jag lita på Olle? Han har ju ingen analys av Sampo på sin sida, kanske jag bara borde investera i aktier där jag åtminstone läst en analys?

Allt gott!

/Daniel

Foto: (www.pd4pic.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *