Köp – Juli 4 av 7

green-button-buy

Fjärde köpet är en chansning som jag läst mycket om efter mitt köp. Jag läste bara om bolaget på ett ställe innan jag bestämde mig för att köpa det. Det var precis så här jag agerade innan jag nu ska följa min nya strategi. Men jag tog in detta bolag eftersom de ger utdelning idag och jag vill ju ha en och annan krydda i portföljen.

Jag köpte 500st Zalaris som kommer att ge mig en årlig utdelning på: 375Nok

Läste om bolaget via Snåljåpens sida: http://snaljapen.se/2015/03/zalaris-aterkommande-intakter-och-tillvaxt.html kunde inte låta bli att trycka på avtryckaren, antingen är Olle en väldigt bra skribent eller så är jag bara tokig?

Vad säger ni om detta bolag? Har ni det i era portföljer?

Allt Gott!

/Daniel

Foto: (www.pd4pic.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *