Köp – Juli 5-6 av 7

green-button-buy

Femte och sjätte köpet för dagen blev två bolag på andra sidan Atlanten. REIT kalls de enligt min spion.

Jag köpte 50st Realty Income Corp som kommer att ge mig en årlig utdelning på: 114USD

Jag köpte även 70st HCP INC som kommer att ge mig en årlig utdelning på: 156 USD

Jag har läst om bolaget på följande sidor:

petrusko: Idag köpte jag mer aktier i Realty Income (O) och HCP (HCP). Bägge två är fastighetsbolag med bolagsformen REIT vilket innebär att de ej betalar någon skatt och att de måste dela ut minst 90% av redovisat resultat. Hela REIT-sektorn är alltså utdelningsbolag kan man säga, på det viset att de flesta har relativt hög direktavkastning i alla fall.

Kör bara kör, eller?

Kan jag ha gjort fel här? De delar ut bra, men är resten bra? Petrusko tycker det i-alla-fall!

Allt gott!

Daniel

Foto: (www.pd4pic.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *