Köp – Juli

green-button-buy

Jag fortsätter min köp hysteri. Hörde på ett Youtube klipp idag(2015-08-15) att Buffet och Munger sa att man inte skulle köpa till vilket pris som hellst! Typiskt också, jag som så gärna vill vara med i matchen! Detta köp gjorde jag föra att underlätta skatten som jag kommer att få betala under våren efter min försäljning av Getinge med en helt okej vinst. Skatt på 30.000Kr väntar. Tänkte att fast utdelning måste ju vara bättre än att ha pengarna på ett 0%konto.

Jag köpte 260st Akelius Residential Pref som kommer att ge mig en årlig utdelning på: 5200SEK

Läste om bolaget via petrusko: Han skriver att prefen har låg risk och att den ger en hög direktavkastning.

Vad säger ni om denna pref? Är den bra att ha med i en långsiktig portfölj?

Allt Gott!

/Daniel

Foto: (www.pd4pic.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *