Mål

naa-sine-maal

Hög tid att få ner mål för 2015. Jag har gått på föräldraledighet för mitt tredje barn vilket känns spännande. Min fru började jobba direkt vilket nog inte är så vanligt. Jag var nyss på 6-veckor kontroll på BVC och första frågan jag fick var: Hur går det med amningen?….Uhhhh, mmm jo jag ammar inte så det går inte så bra. Men han äter jättebra från flaskan!  Nu ska inte detta handla om jämställdhet utan om mina mål….men var tvungen få med det 😉

Målen är ganska sparsamma eftersom min ekonomi inte är på topp med inkomst från försäkringskassan. Men det som är positivt för mig är ju att tiden med barn går såååå snabbt. Vips så är de 18-år och vuxna…då har min snöboll rullat på i 18-år…de ni 😉 Vi har inte så mycket att sälja eftersom vi för några år sedan blev less på att ha fulla förråd och tömde dem på en loppis. Sedan har de inte fyllts på. Sista timmen på loppisen satte vi upp en skylt, allt på bordet för 300Kr, ingen nappade så vi skänkte bort allt till de som sålde saker bredvid oss. De ägde en antikbutik. Men nu kommer min Star Wars samling säljas….sorry mina barn…den blir inte er…har en ipad åt er istället 😉 Har några få andra saker att sälja också…om någon nappar. En kuriosa information är att vi  inte har köpt någonting nytt till senaste barner, allt har inhandlats via blocket.se alternativt via Facebook grupper där vi fått saker gratis. Vi sålde allt efter barn nr 2, vi skulle inte ha fler….så gick det med det!

Mål för 2015:

  • Starta en utdelningsportfölj
  • Få 7.500Kr i utdelning
  • Fylla alla sparkonton till 70%
  • Sälja saker för 3000Kr
  • Skriva 50 blogginlägg
  • Läsa 6st böcker om ekonomi

Kan ni komma på något mål som jag borde addera? Hur tänker ni på att ständigt köpa nytt?

Allt gott

/DanielWikstrom

Foto: (www.lookfordiagnosis.com)

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *