Utdelningar – Augusti 2015

Pengar

 

Så har första månaden passerat och herregud vad kul jag har haft. Det var länge sedan jag kände sån törst efter mer kunskap. Jag har fått långt mer än vad jag trode var möjligt när jag startade. Mycket beror såklart på att jag tog in Akelius Residential Pref för min skatteskuld. Nu är det bara att leta efter nya företag att investera i. Jag har lärt mig värdera bolag lite bättre och tänkte använda mig av den kunskapen inför mitt nästa köp.

Utdelningar augusti:

Akelius Residential Pref  = 1300Kr

Omega Healthcare Investors Inc = 198,68Kr

Realty Income Corp = 68,63Kr

HCP Inc = 281,98Kr

Totalt augusti= 1849,29Kr

Totalt 2015: 5713,29Kr

Allt gott!

/DanielWikstrom

Foto: (http://www.annaaberg.se/)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *