Köp

köp-ordet-i-wood-typ-52104566

Jag har ökat i OHI – Omega Healthcare Investors Inc. Enligt min bevakningslista ger den 6,54% direktavkstning och handlas 1,28% från 52 veckors lägsta. När Jason Fieber(Dividend Mantra) la ut sitt senaste köp som ni kan se här, så tyckte jag den analysen var tillräckligt bra för mig så jag ökade på i denna REIT. Jag har inte försökt analysera en REIT ännu och därför köper jag på vad andra säger och Jason analys kändes bra för mig.

Jag köpte 30st Omega Healthcare Investors Inc som kommer att ge mig en årlig utdelning på: 66USD, det sänkte även min inköpskostnad från 35,29USD till 34,24USD

Äger ni detta bolag? Vad är er syn på det?

Allt Gott!

/DanielWikstrom

Foto: (http://se.dreamstime.com/)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *