Bloggen

blogg

Mäta och jämföra , det är saker jag tycker om. Kommer skapa ännu ett inlägg att följa upp förutom min portfölj och min utdelningar. Nämligen hur statistiken för min blogg ser ut. Bloggens första inlägg skedde 5 augusti. Min resa har börjat för att nå mina mål i livet. För mig fungerade det precis som Mr.money.mustache inlägg om detta som ni hittar här. Min läsarkrets var något begränsad under augusti. Men jag gjorde ingen reklam genom att kommentera på andras bloggar. Jag gjorde mest inlägg om vad som hade hänt sedan 15 juli då jag började min resa mot mina mål.

Statistik augusti:

Besökare = 37

Visningar = 148

Kommentarer = 2

Publiceringar = 20

Min blogg skiljer sig mot många andras då jag inte är anonym, utan jag heter Daniel Wikström och bor i Stockholm. Kommer det kommentarer som visar var jag jobbar kommer jag ta bort dem. Detta för att jag inte vill att bloggen på något sätt ska förknippas med mitt jobb. Jag har idag ingen reklam på bloggen och det kommer jag fortsätta med. Om jag däremot skulle få massor av besökare(mycket otroligt, se statistik ovan) kanske jag ändrar mig. I så fall kommer jag även stämma av detta med min arbetsgivare.

Tror ni september slår augusti? 😉

Allt gott

/DanielWikstrom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *