Utdelningar – September 2015

Pengar

Så har andra månaden passerat och två utdelningar kom in på kontot denna månad. Jag fortsätter att läsa så mycket jag bara hinner om aktier och olika strategier. Min senaste recension hittar ni här. Jag håller på att bygga lite snygga grafer som ska visa hur utdelningarna växer och hur jag ligger till mot mitt mål. Jag har skapat ett utdelnings ark som bygger på det som Grazing Lady och My Dividend Growth använder sig utav. Jag tror mig ha sett en guide som beskriver detta excel-ark men hittar den inte just nu.

Börsen har gått ner och jag ser många bra köpmöjligheter. Tyvärr har jag väldigt lite kapital kvar att investera annars hade jag köpt flera aktier.

Utdelningar september:

Johnson & Johnson = 107,47 Kr

Realty Income Corp = 66,91 Kr

Totalt september= 174,38 Kr

Totalt 2015: 5887,67 Kr

Allt gott!

/DanielWikstrom

Foto: (http://www.annaaberg.se/)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *