Bloggen

blogg

Mäta och mäta igen. Att jag tycker det är så skoj. Det blir ju extra roligt när det ser ut så här. Jag gjorde 25% färre inlägg men trafiken till sidan ökade markant. Siffrorna är lite dopade då jag har börjat kommenterat på en del bloggar och därigenom gjort lite reklam för min blogg. Dock var bara ett inlägg direkt-reklam och det gjordes på Spartacusinvest blogg, gå gärna in och läs hans blogg det är mycket bra.

Statistik september:

Besökare = 487 ökning från 37 eller med: 1216%

Visningar = 2465 ökning från 148 eller med 1566%

Kommentarer = 30 ökning från 2 eller med 1400%

Publiceringar = 15 minskning från 20 eller med 25%

 

Min blogg skiljer sig mot många andras då jag inte är anonym, utan jag heter Daniel Wikström och bor i Stockholm. Kommer det kommentarer som visar var jag jobbar kommer jag ta bort dem. Detta för att jag inte vill att bloggen på något sätt ska förknippas med mitt jobb. Jag har idag ingen reklam på bloggen. Kanske att jag ändrar mig i framtiden. I så fall kommer jag stämma av detta med min arbetsgivare.

Tror det blir svårt att slå september?

Allt gott

/DanielWikstrom

3 Comments

 1. Nyfiken

  Hej!
  Grymt kul att läsa dina analyser. Hade varit kul med en analys av clas ohlson och få se på vilka nivåer du anser den köpvärd 🙂

  • Daniel

   Hej Nyfiken,
   Jag knopar ihop en Clas Ohlson analys under kvällen och hoppas kunna publicera den senast under söndag. Ska bli spännande att se vad siffrorna ger oss.

   Allt gott
   /DanielWikstrom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *