Utdelningar – Oktober 2015

Pengar

Wow tre månader in på min resa och jag inser att tiden går sjukt fort. Under oktober har jag varit och hälsat på min släkt i Boden. Tog med mig mina barn, tyvärr kunde inte frun följa med. Så jag var lite nervös att resa med alla tre själv. Bokade biljetter via Norwegian(ISIN: NO0010196140). Gick sjukt smidigt. Alla log vänligt mot mig när jag försökte rodda runt tre barn(6,3,0 År). Måste bara ge kudos till alla vänliga själar som finns. Skulle vi gå på toa, fick vi alltid gå före vuxna i kön….själv hade jag inte räknat med det. På flyget bar flygpersonalen min son på armen så att vi fick på oss alla säkerhetsbälten…och så här fortsatte det. Blir så sjukt stolt över den vänlighet som finns hos er där ute. Sjuka blev vi också men lite Alvedon(Isin: US37733W1053) fixade det. Sonen äter Semper(http://www.hero-group.ch/) babysemp +0. Jag och min bror fick äntligen träffas och planera ett krig tillsammans i Clash of Clans (https://sv.wikipedia.org/wiki/Supercell_(datorspelsutvecklare)), vilket direkt leder in mig på denna nyhet: http://breakit.se/artikel/1767/activision-blizzard-koper-svenska-king-for-50-miljarder-kronor. Varför skriver jag sånt här? Jo för att min hjärna går på scanning -mode. Den letat efter företag som jag använder mig utav och som jag gillar. Jag kan tänka mig investera i alla ovan företag pga deras fantastiska produkter/tjänster. Men de måste såklart även kunna passera genom min strategi…vilket nog är tur. Älskar dock min nya syn på livet. Tack alla ni som bidragit! P.S Kan ju även bero på att oktober är sjukt utdelningsfattig, välj själv 😉

Utdelningar oktober:

Realty Income Corp = 66,49 Kr

Totalt oktober= 66,49 Kr

Totalt 2015: 5954,16 Kr

Utd okt -15

Allt gott!

/DanielWikstrom

Foto: (http://www.annaaberg.se/)

2 Comments

 1. Nyfiken

  Hej!
  Har du funderat på någon analys av wal mart? Det hade varit spännande att se vad du isåfall kom fram till 🙂

  • Daniel

   Hej Nyfiken. Försöker göra en under helgen så ser vi var vi hamnar. Såg att de kom med en rätt okej kvartalsrapport nyligen. Den var i alla fall bättre än vad marknaden trodde.

   Allt gott
   /DanielWikstrom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *