Utdelningar – November 2015

Pengar

Tiden flyger fram. Nu har 4 månader passerat sedan starten. Jag slog rekord i utdelning för en enskild månad, över 2000 Kr har portföljen jobbat ihop åt mig utan att jag har behövt lyfta ett finger. Fantastiskt! Jag har redan fått uppleva utdelningshöjningar från både OHI och O. Jag har lärt mig analysera en REIT som ni kan läsa om här. Vilket gör att jag nu är redo att analysera alla bolag jag har i portföljen. Jag känner ingen stress över detta, utan tar det när tid finns. Jag sparar just nu alla pengar jag får över på mina olika sparkonton som ni hittar här. Snart är bufferten färdig och då kommer 100% av mitt sparande gå till aktieportföljen.

Totalt har jag nu fått in över 8000 Kr i utdelningar för 2015 som därmed överstiger mitt mål som var på 7500 Kr. Jag investerade min skatteskuld till skatteverket i Akelius pref som bidrar fint till mina utdelningar. Jag tror inte jag kommer sälja Akelius pref när skatten ska betalas utan jag sparar ihop nya pengar till det. Känns fel att sälja något som ger 6,7% i årlig avkastning.

utdelning3

Utdelningar november:

HCP Inc = 293,98 Kr

Omega Healthcare = 331,75 Kr

Realty Income = 70,54 Kr

Akelius pref = 1300 Kr

Deere & Co = 65,21 Kr

Totalt november= 2061,48 Kr

Totalt 2015: 8015,64 Kr

Allt gott!

/DanielWikstrom

Foto: (http://www.annaaberg.se/)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *