Köp

köp-ordet-i-wood-typ-52104566

Efter min analys av Walmart så kände jag mig tvungen att köpa på mig en inledande post i bolaget. Om Walmart fortsätter investera i sin verksamhet och fortsätter höja utdelningen så kommer jag bli en långsiktigt lycklig investerare. Känner mig väldigt glad att ha pengar att investera för. Att jag kan leva under min inkomst känns som ett privilegium. Jag känner även att jag har lång bit kvar tills jag sparar 75% av min inkomst. Kul att ha något att jobba vidare mot. Idag kom Spartacus Invest ut med en fundering kring företaget: Spartacus Invest. Även han verkar lite positiv. Inte alltid jag lyckas köpa aktier som andra gillar 🙂

Jag köpte 20st Walmart på kursen 59,26$ som kommer att ge mig en årlig utdelning på: 39,2$

Allt Gott!

/DanielWikstrom

Foto: (http://se.dreamstime.com/)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *