Måluppföljning 2015

naa-sine-maal

Så var det dags att summera mina mål för 2015. Det är några dagar kvar av året men de kommer inte påverkar mina mål. Så här kommer min redovisning. Jag skrev ner målen i slutet av augusti för att ha något att jobba mot. När målen skrevs ner kändes det som lång tid kvar att jobba för att nå dem. Så här i efterhand har ju tiden flugit fram.

Målen för 2015 var följande:

 • Starta en utdelningsportfölj = Klart. Detta genomfördes i samband med att denna resa startade och jag började köpa bolag som ger utdelning.
 • Få 7.500 Kr i utdelning = Klart. Jag fick totalt 8.346 Kr i utdelning. Fantastiska siffror för mig och mitt långsiktiga mål. Nu har jag en bra grund som jobbar för mig och ser till att leverera utdelningar långt in i framtiden.
 • Fylla alla sparkonton till 70%. Klart. Så här ser mina konton ut idag:

mål uppfyllnad 2015

 • Sälja saker för 3000 Kr. Ej klart, inte ens påbörjat då jag inte sålt någonting. Ska fylla på detta mål och ta det med mig till nästa år.
 • Skriva 50 blogginlägg. Klart. Det blev totalt 69 inlägg. Klart över förväntan. Tror mycket beror på att jag fick kommentarer på bloggen som för mig känns som en slags uppfyllelse att fortsätta och försöka förklara ännu mer hur jag tänker och gör. Tack alla ni som lämnat ert avtryck!
 • Läsa 6 st böcker om ekonomi. Klart. Det blev smått fantastiska 14 st böcker. Hur det har skett vette tusan! Men böckerna har jag läst och informationen är mottagen. Känner mig glad att jag tagit mig tiden för detta och ska fortsätta under nästa år.

Allt gott

/DanielWikstrom

Foto: (www.lookfordiagnosis.com)

2 Comments

 1. Tjenare!
  Jag använder också wordpress! Om du hittar en bra bloggroller så kan du väl tipsa mig? Jag har sökt men har inte hittat någon! Gott nytt år och lycka till under 2016!

  • Daniel

   Hej Drömmaren, tack för att du tittade förbi!
   Absolut, det lovar jag. Tycker en bloggroll är betydligt mycket bättre än en länklista som känns så statisk.

   Gott nytt år till dig också och hoppas du når dina mål för 2016.
   Allt gott
   /DanielWikstrom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *