En kväll med Benjamin Graham och Lundaluppen!

Intelligent investor

Äntligen sover alla barn, frun likaså. Minstingen har varit sjuk och gnällt hela dagen. Förmodligen en tand på gång. Kl 21:30 försökte jag smyga mig ut ur sovrummet, men icke. Han vaknade direkt. Då kliver min underbara fru in och säger, du jag sover med honom ikväll. Genast fick jag 100 ton med ny energi. Gick ner och läste några bloggkollegors fantastiska inlägg.

Nu ska jag påbörja kapitel 3 av Intelligent Investor för att sedan läsa Lundaluppens inlägg om kapitlet och alla lärorika svar i kommentarsfältet. Tänk att få avsluta dagen på detta sätt. Detta är lycka enligt mig, Min tid, egentid, nu kör vi en fot framför den andra!

Allt gott!

/DanielWikstrom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *