2 Comments

 1. Hej Daniel!

  Kul att se att utdelningsåret är i gång! 69,42 SEK är en bra start, men nästa månad ser betydligt roligare för dig med hela 7 utdelningar!

  Skall bli kull att följa din resa

  Må väl och lycka till

  /Utdelningsstugan

  • Daniel

   Tack Utdelningsstugan!
   Absolut, februari ser mycket roligare ut. Jag kämpar på och försöker få tag i så mycket pengar det bara går, utan att låna. Mina analyser ligger sedan till grund för var jag gör mina inköp. Med det sagt så är målet ganska tufft satt, men jag ska fixa det. Problemet är att 15% går ju bort i källskatt på mina USA aktier. Jag får tillbaka dessa pengar om något år, men målet är ju för 2016 och då får jag ingen källskatt. Men 4 köp i januari hjälper ju alla till för att nå mitt utdelningsmål.

   Allt gott
   /DanielWikstrom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *