Sammanfattning v11

lankar

Det blev inget inlägg förra vecka. Kände mig trött och gör delvis det fortfarande. Att vara trebarnspappa börjar ta ut sin rätt. Jag försöker läsa The Intelligent Investor när jag orkar men mycket mer än så blir det inte just nu. Det som känns skönt är att jag inte har någon panik för det. Jag lyssnar på sparpodden när jag går på promenader med barnvagnen och det känns väldigt tillfredsställande. Kan verkligen rekommendera de tidiga avsnitten där Jan och Günter är otroligt roliga.

Under veckan har jag läst följande:

Utdelningsstugans nybörjarguide till att leva på utdelningar: Perfekt läsning för nybörjare. Starta omgående er egen pengamaskin!

Våga #visaportföljen !: Gottodix levererar ett fantastiskt inlägg. Youtube filmen var inspirerande och jag hade inte sett den tidigare. Många intressanta länkningar som var helt klart värda att läsa.

Jason Fieber: Looks like I hit financial independence about seven years early, folks. My expected passive income over the next 12 months covers my expected core personal expenses over that same time period. 33 years old and financially free, working on projects I love. It’s an amazing position. Can’t wait to talk more about this when I have a new site up and running a little later this year. I wish the same success to all of you out there!

Want To Be Like Warren Buffett? Spend More Time Doing This: Spoiler varning: LÄS!

Poddar jag lyssnat på:

Sparpodden: Avsnitt 38-45: Många timmar blir det!

Filmer jag sett inom temat ekonomi:

Billions: Avsnitt 7-8. Har ni inte börjat följa denna serie ännu är det på tiden att ni gör det. Ge den en chans i alla fall.

Warren Buffett:

Allt gott

/DanielWikstrom

Foto: (www.korkort1.se)

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *