2 Comments

 1. Ja substansrabatt brukar vara en bra indikator på de flesta (inte alla). Det beror lite på vad de innehåller. Bäst är om man kan själv uppskatta vad man anser innehaven är värda, men ofta får man ändock förhålla sig till redovisad substans på ett eller annat sätt. Jag gillar själv investmentbolag. Kika gärna på Traction och Berkshire om du vill ha tips på fler att studera. Tack för intressant läsning.

  • Daniel

   Tack Spartacus. Borde testa göra en analys på ett investmentbolag där jag försöker värdera varje innehav, mest för att se var jag landar. Traction har jag inte koll på. Kanske provar på dem så slår jag två flugor i en smäll, dels lär mig lite om företaget samtidigt som jag provar värdera ett investmentbolag.

   Allt gott
   /DanielWikstrom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *