Gottodix på Youtube

youtube

Idag vill jag lyfta fram Gottodix Youtube kanal. Oavsett om ni tycker om honom eller inte så tycker jag ni ska besöka hans kanal och trycka på prenumerera. Varför då kan man ju fråga sig?, jo för att Sverige (hela världen faktiskt) är i behov av denna typ av media. Vi behöver fler som gör detta och vågar träda fram och utbilda oss om ekonomi och främst aktier. Vi får för lite kunskap om detta i skolan och jag vill och hoppas att fler vågar ta samma väg som Gottodix har gjort. Det finns många oerhört bra bloggar om ekonomi/aktier…men tyvärr så är inte bloggar något som alla läser. Jag är en spelnörd och ser att att ”gamerz” får flera 100k följare på sina kanaler. Tänk om detta kunde hända en aktiekanal? Kan aktier bli sexigt, häftigt, tufft, spännande och rent av cool? Har haft ett inlägg med rubriken ”kan aktier bli sexigt” liggandes i min inkorg flera månader. Men får inte tummen ur att ge det ett ärligt försök. Vi behöver det i samhället. Att spela datorspel kan inte vara ända vägen som ung nörd att vandra (jo, jag vet att det finns andra ämnen på Youtube. Spel var bara ett exempel).

Jag känner inte Gottodix, har aldrig träffat honom, men det han gör ska ha all heder.

Ni som twittrar/facebookar gör ett bra försök, men tyvärr är det oftast för redan frälsta öron. Det Gottodix gör med sin kanal är för mig oerhört värdefullt och spännande.

Tack Gottodix!

Allt gott

/DanielWikstrom

Foto: (www.youtube.com)

 

One Comment

  1. Tack! Jag håller också med om det du skriver. Min förebild för vloggkanalen är allt bra jag sett på matvloggar, modevloggar och som du skriver spelvloggar. Ska det verkligen vara omöjligt att se något liknande för investerare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *