Utdelningar Maj 2016

Pengar

Då var vi där igen! Nämligen att göra månadssammanställningen. Bästa tiden som utdelningsinvesterare.  Att se hur utdelningarna trillar in och känslan som infinner sig när jag inser att jag är närmare mitt mål att kunna leva på mina utdelningar. Maj månad har tagit slut och jag är precis hemkommen från en veckas semester på Mallis med familjen. Nu börjar det hända grejer med mina utdelningar. Jag har legat efter mitt mål på att nå 18.000 Kr i utdelningar under 2016. Men nu är jag tillbaka och det med ett äkta batman KA-POW, BAM!

Efter majs utdelningar har jag nu nått 74% av mitt mål! Jag har nu även pengar att göra ytterligare köp för. Jag hade tänkt köpa mer Sampo men var inte nöjd efter min analys så nu letar jag efter andra alternativ.

Utdelningar Maj 2016:

HCP Inc = 283,58 Kr

Omega Healthcare = 324,37 Kr

Protector Forsikring = 754,47 Kr

Realty income = 69,56 Kr

Sampo A = 3349,80 Kr

Zalaris = 422,38 Kr

Akelius pref = 1300 Kr

Deere & Co = 60,40 Kr

Tele2 = 1631,75 Kr

Atlas Copco B = 315 Kr

Kinnevik B = 387,50 Kr

Totalt maj= 8898,81 Kr

Utd maj -16

Jag redovisar alltid mina utdelningar efter både valutaväxlingar och källskatt, så det ni ser är det som landar på mitt konto. När det gäller Zalaris så blev ingen källskatt dragen och jag har ställt frågan till min bank om de missat detta. Så ovan siffra kan vara något dopad. Livet leker!

Allt gott!

/DanielWikstrom

Foto: (http://www.annaaberg.se/)

6 Comments

  • Daniel

   Tack FF!
   Jag kommer göra allt i min makt för att fortsätta inkassera utdelningar framöver.
   Jag ser att det går riktigt bra för dig också: clap clap.

   Allt gott
   /DanielWikstrom

  • Daniel

   Tack GL!
   Är så nöjd med maj månad. Nu gäller det bara att hitta nya bolag att köpa 🙂

   Allt gott
   /DanielWikstrom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *