2 Comments

 1. När jag stod och vägde vilket bolag inom dagligvaruhandeln jag skulle ha i min portfölj föll valet på Axfood. Nu börjar jag mer och mer fundera på om jag inte skulle plocka in ICA Gruppen också. Tror de närmsta åren kommer bli myket spännande gällande ehandelslösningar för dessa bolag och frågan är vem som går segrande ur den striden. Just nu känns det som att ICA har ett litet försprång.

  MvH Pengaregn

  • Daniel

   Hej Anders,
   Jag vet inte så mycket om deras ehandelslösningar. Men läste att ICA satsade en hel del på dem i årsredovisningen. Själv vill jag gå runt i butiken och själv plocka ner min mat i korgen. Har dock börjat handla mer och mer på Lidl, vilket såklart beror på att jag har gångavstånd till båda butikerna. De ligger precis bredvid varandra.

   Allt gott
   /DanielWikstrom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *