2 Comments

 1. Tja Daniel!

  Jo riktigt nice att kunna köpa nya bolag för utdelningen, det håller jag med om. I år har jag fortfarande en del likvider kvar att investera och jag siktar på att nån gång nästa år ligga i princip fullinvesterad.

  Malmbergs elektriska säger du? Inget av de bolagen man hör om jämt och ständigt direkt. Någon särskilt anledning att du äger dem eller har det bara blivit så?

  Ha det gött!

  • Daniel

   Hej Drömmaren,
   Jag köpte dem för något år sedan sedan dess har de blivit kvar i portföljen. De höjer utdelningen och tuffar på. Men efter min analys av bolaget var jag inte lika intresserad längre. Men vill inte sälja. Nu har kursen gått ner och jag tyckte de var okej att återinvestera utdelningen. Det var ju ett väldigt litet köp. Bolaget har exponering mot UK vilket kan trycka ner kursen ytterligare beroende på vad som händer på fredag.

   Allt gott
   /DanielWikstrom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *