Utdelningar Juni 2016

Pengar

Tiden flyger fram och hälften av 2016 har passerat. Jag har verkligen hittat en strategi som passar mig. När börsen gick ner 8% efter brexit var jag upprymd och letade frenetiskt efter vad jag skulle få möjlighet att köpa på rean. Förr hade jag ångest och satt och räknade hur mycket jag förlorat på portföljen varje tick OMX föll. Juni blev en helt okej månad för mig. Jag närmar mig utdelningsmålet för 2016 på ett fint sätt.

Efter junis utdelningar har jag nu nått 81,5% av mitt mål! Jag köpte 3 nya bolag under månaden. ICA, Wells Fargo och Handelsbanken. Jag passade även på att fylla på några innehav. Det ser med andra ord lovande ut för 2017.

Utdelningar Juni 2016:

Realty income = 70,24 Kr

Johnson & Johnson = 165,15 Kr

Wal Mart = 68,79 Kr

IBM = 147,58 Kr

Kinnevik B = 900 Kr

Totalt juni= 1351,76 Kr

Utd Juni 2016

Jag redovisar alltid mina utdelningar efter både valutaväxlingar och källskatt, så det ni ser är det som landar på mitt konto.

Allt gott!

/DanielWikstrom

Foto: (http://www.annaaberg.se/)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *