7 Comments

 1. Ser fram emot att läsa dina sammanfattningar!

  Jag har inte läst den men jag har läst Security Analysis av Graham. Den går inte av för hackor heller.

  • Daniel

   Hej Frihetsfokus,
   Den är jag också sugen på att sätta klorna i. Köpte du den boken eller hur kom du över den? den är inte lätt att hitta!
   Allt gott
   DanielWikstrom

   • Jag har också läst Security Analysis och den är mer teknisk och mindre relevant. Det finns en hel del förnuft i den och jag ångrar inte att jag läst den men jag vet inte hur stor nytta jag har av den efter att ha läst en del andra böcker.

    • Daniel

     Om det är någon som äger Security Analysis och vill sälja den så är jag en spekulant på att köpa den 🙂 Ska även skicka in en förfrågan till biblioteket om de inte kan ta in den i sitt sortiment igen.
     /DanielWikstrom

 2. Jag ser också fram emot att läsa dina kommentarer. Gillar, mer allmänt, själva formatet: man läser en bok och bloggar läsningen, tror det är bra både för den som läser boken och för oss andra.

  Apropå Security Analysis: sjätte upplagan (2009) finns på sex universitetsbibliotek i landet. Antingen går man till något av dem eller så kanske ens lokala bibliotek kan fixa ett fjärrlån.

  • Daniel

   Snyggt Gustav. Jag har bara sökt på Stockholms stadsbibliotek. Nu har du visat mig en helt ny skattkammare 😀
   Allt gott
   DanielWikstrom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *