Utdelningar Augusti 2016

Pengar

Äntligen kan jag börja jämföra mina utdelningar från året innan. Att se utdelningen växa år från år är ju kul men lite långtråkigt. Nu kan jag istället fokusera på att följa framstegen månad för månad. Eftersom jag är långsiktig i mina investeringar så bör det inte bli så många försäljningar. Från och med september hoppas jag även kunna börja köpa aktier igen efter några ekonomiskt tuffa månader. Jag är tillbaka på jobbet på heltid och det känns fantastiskt!

Efter utdelningarna i augusti har jag nått 93,7% av mitt mål! Jämför jag mig mot motsvarande månad förra året så har utdelningen ökat med 11,55%. Helt otroligt vad sparande och ränta på ränta effekten kan ge om man fortsätter att nöta på.

Utdelningar Augusti 2016:

Realty income = 70,85 Kr

Omega Healthcare = 340,94 Kr

HCP Inc = 286,05 Kr

Akelius Pref = 1300 Kr

Deere & Co = 64,99 Kr

Totalt augusti= 2062,83 Kr

utd-aug-16

Jag redovisar alltid mina utdelningar efter både valutaväxlingar och källskatt, så det ni ser är det som landar på mitt konto.

Allt gott!

/DanielWikstrom

Foto: (http://www.annaaberg.se/)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *