3 Comments

 1. Makrill

  Bra inväntat! Önskar jag hade samma is i magen som du men har iaf lyckats snitta ned min kurs till 274. H&M har blivit ett alldeles för stort innehav så nu hoppas man ju på en liten uppgång inom något år (förhoppningsvis) så att man kan lätta lite på den posten utan allt för stor förlust. Men om vi är på väg ner mot 200 (hoppas inte) så hade det ju varit bättre att kliva av nu.

  Tack för bra analyser och kul att du skriver lite igen!

  • Daniel

   Tack för de vänliga orden!
   Jag skriver inte för att jag tror mig veta var kursen är på väg, så gör inget av mina flumerier 😉 Men ur ett utdelningscase och efter den strategi som jag valt så bör man kliva in i HM runt 200Kr. Nu köpte jag på en högre nivå än detta, vilket innebar att jag frångick min strategi lite. Men 10 st aktier är ju en väldigt lite post som jag mer ser som symbolisk. När jag gjorde min HM analys stod HM i 315 Kr och folk skrev att om HM handlades runt 200 Kr skulle de max låna sig och gå all in. Undra hur de gör idag? 🙂

   Allt gott
   /DanielWikstrom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *