5 Comments

  1. Hehe, been there done that! Jag har just nu Castellum i både ISK och KF i samband med att teckningsrätterna var tvungna att fixas med i KF. Jag har vant med mig just det innehavet men skulle inte vilja ha ”feluppdelat” mer än så.

    Jag har en lista med önskemål till Avanza (som jag inte har kommit mig för att dela med mig av till dem ännu) och en punkt på listan är att kunna ställa in vilken depå som ska vara grundinställningen vid köp av exempelvis amerikanska innehav. När du klickar köp från depåvyn så hamnar du automatiskt i samma portfölj som du har aktien i redan. Om du däremot söker på aktien och klickar på köp via aktiens huvudmeny så kan du hamna i någon helt annan.

    Trevliga köp, hursom!

    //Humankapitalisten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *