Utdelningar Juli 2017

Pengar

Har fått in den sista utdelningen för månaden. Bara 5 månader kvar av 2017 att inkassera lön från 34 olika bolag. Det jag sagt från det att jag började med min nuvarande strategi gäller fortfarande, det går lite för bra för att vara sant. Pengarna liksom bara rullar in. Jag sparar mer och mer av lönen. Utdelningarna blir större och större. En underbar kombination. Jag tycker fortfarande att det är sjukt trist att min arbetsgivare inte tillåter att jag skriver om specifika bolag. Men jag vägrar ge mig. Jag kommer fortsätta kriga och det kan ha kommit upp en öppning nu. Vi får väl se vad nästa försök ger för resultat. Har försökt skriva om andra ämnen, men allt blir liksom liggandes i utkast-korgen. Känns inte som mig 🙁

Jag lovade mig själv att köpa lite i Kanande efter inspiration från Petrusko, men så blev det inte. Fyllde på i USA för nästa alla pengar denna månad, plus en del skattepengar som hade sparats.

Under Juli har jag inte läst någon relevant bok inom ämnet. Inte likt mig, men jag lyssnar på sommar i P1 vilket jag fullkomligt ÄLSKAR! Måste bero på att jag är 40-år nu 😉

Utdelningar Juli 2017 vs 2016:

Juli 2016 = 131,5 Kr

Juli 2017 = 564,16 Kr

Ökningen för Juli är hela 329%. Kan inte annat än att dansa och ropa WHOP WHOP! Augusti blir en extra rolig månad för då kan jag jämföra mig med två år tillbaka i tiden. Startade ju min resa i Juli 2015 när mitt senaste barn kom till världen. Allt startade på BB med en inköpt privata affärer. Förmodligen min bästa investering någonsin 😀 Totalt för 2017 har jag nu erhållit: 21755,44 Kr

Allt gott!

/DanielWikstrom

Foto: (http://www.annaaberg.se/)

One Comment

  1. Snyggt Danne!

    Kul att se att det går så bra för dig! Synd att du inte får skriva om specifika bolag (minns i början dina aktieanalyser) och saknar dem faktiskt. Hoppas arbetsgivaren skärper sig, hälsa han…hen…att det är 2017 nu :). Ha en trevlig sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *