Utdelningar Augusti 2017

Pengar

En väldigt sen månadsrapport. Har inte haft riktigt med motivation under september att ta tag i månadsrapporteringen. Men nu är det dags.

Jag läser fortfarande ingen specifik litteratur inom området. Läser faktiskt ingen bok alls just nu, vilket är väldigt olikt mig. Det blir bara en massa inlägg från andra ekonomibloggare.

Utdelningar Augusti 2017 vs 2016:

Augusti 2016 = 2062,83 Kr

Augusti 2017 = 2349,55 Kr

Jag är glad att se en ökning eftersom det inte känns som att jag gjort något nämnvärt för att den skulle inträffa. Köper lite aktier månad efter månad. Men det ger ändå tydlig effekt 🙂 Underbart att nu kunna ha tre staplar att jämföra sig med. Att dessutom staplarna för augusti ser väldigt snygga ut är ju inte helt fel! Totalt för 2017 har jag nu erhållit: 24127,76 Kr

Allt gott!

/DanielWikstrom

Foto: (http://www.annaaberg.se/)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *