Utdelningar September 2017

Pengar

Pengamaskinen fortsätter att leverera. Nu har vi bara ett kvartal kvar av 2017 innan vi kan summera året. Kommer jag nå 29,000 Kr i utdelningar? September blev en mycket bra månad. Jag gjorde inte så många köp under september då jag tyckte det mesta blev dyrt. Men det har jag delvis tagit igen under oktober, men nu ska vi inte gå händelsen i förväg. Jag har fortfarande inte köpt något i Kanada som jag vill, inte heller har jag köpt något av de norska laxbolagen. Jag har dem under bevakning. Nedan siffror bygger på att jag sparar undan en stor del av min inkomst. Jag har successivt ökat mitt sparande under året och ligger strax under 50%. September blev en lite sämre månad då jag uppgraderade min dator. Jag tycker ju om att spela datorspel och då behöver jag uppgradera mig ungefär var 4:e år. Detta är såklart lyxkonsumtion men för mig är detta en kostnad som jag är villig att ta.

Jag har mycket på jobbet och har inte lust eller ork att läsa på kvällarna så fortfarande ingen ny litteratur att redovisa. Men jag känner mig inte orolig för det. Snart kommer den lusten tillbaka och då har jag en gedigen lista att börja beta av 🙂

Utdelningar September 2017 vs 2016:

September 2016 = 536,36 Kr

September 2017 = 840,81 Kr

Augustis och septembers staplar i nedan diagram är ju magiska. Nu är det bara att fortsätta köpa och hoppas nedan resultat håller i sig. Totalt för 2017 har jag nu erhållit: 24968,57 Kr

Allt gott!

/DanielWikstrom

Foto: (http://www.annaaberg.se/)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *