Utdelningar Oktober 2017

Pengar

En fot framför den andra. Mantrat kliver vidare. Jag är helt förvånad att utdelningarna rullar på. Kan jag så kan garanterat alla. Jag har hört detta från flera bloggkollegor men aldrig riktigt tagit in vad de sagt. Men nu känner jag mig utvald, det kan verkligen hända alla. Ränta på ränta tillsammans med månads-spar gör verkligen underverk. Varje månad får jag mer och mer i utdelningar. Nu vet jag att börsen är med mig, den går upp och upp. Men jag tycker inte det är bra, jag vill att den ska gå ner så att jag kan köpa mina aktier till bättre och bättre direkt-avkastning. För mig är denna strategi klockren. Aug till okt i nedan diagram säger allt. Där jämför jag mina tre senaste år. Se själv hur det ser ut. För mig är dessa siffror magiska. Själv har jag inte gjort mycket, jag har satt undan samma summa månad efter månad och då händer detta. WOW!!!!

Utdelningar Oktober 2017 vs 2016:

Oktober 2016 = 136,17 Kr

Oktober 2017 = 577,4 Kr

Totalt för 2017 har jag nu erhållit: 25545,97 Kr

Allt gott!

/DanielWikstrom

Foto: (http://www.annaaberg.se/)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *